Ammattipätevyyskoulutus

BAK koordinoi sekä yleisiä koulutuspäiviä että yritysten tarpeiden mukaan järjestettyjä alueellisia, useamman yrityksen tarpeisiin järjestettyjä koulutuspäiviä.

Koulutuspäivämme ovat aina bussiyritysten arkeen suunnattuja. Mikäli alla olevien koulutuspäivien aihe tai järjestämispaikka/-aika eivät osu tarpeisiinne, kerätkää minimissään 15 osallistujaa toivomanne aiheen ympärille ja me hoidamme käytännön järjestelyt.

BAK toteuttaa Trafin myöntämällä koulutusluvalla jatkokoulutuksia, jotka on suunnattu nimenomaan linja-autonkuljettajille. Kehittelemme tarpeen mukaan uusia jatkokoulutuspäivien sisältöjä ja otamme mielellämme vastaan ajatuksianne ja toiveitanne koulutuspäivien sisällöstä. Ehdotuksien ei tarvitse olla valmiita aiheita, vaan kaikki ideat ovat tervetulleita. Jatkojalostamme niitä eteenpäin.

Teemme käytännön toteutuksen yrityksille ja kuljettajille helpoksi: kertokaa teitä kiinnostava aihe ja kerätkää vähintään 15 kuljettajan ryhmä. Hoidamme sekä kouluttajan että tarvittavat viranomaisilmoitukset.

Lisätietoa: Kristiina Manninen, kristiina.manninen@linja-autoliitto.fi tai 040 529 2079.